Over Bargeman Vorden

Ons heden en verleden in een notendop

}

Bereikbaar maandag - vrijdag

07.00 – 17.00 uur

Of stuur ons een e-mail

info@bargemanvorden.nl

Aannemersbedrijf Bargeman

Aannemersbedrijf Bargeman is al 100 jaar actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie in de woning- en utiliteitsbouw. Van een klein metselbedrijf zijn we uitgegroeid tot een middelgroot all-round aannemersbedrijf met ervaren medewerkers.

Ons in 2005 geopende kantoor met werkplaats bevindt zich aan de Bedrijvenweg 1 te Vorden. Met ca. 20 medewerkers werken wij aan diverse opdrachten in de regio.

Familiebedrijf

Aannemersbedrijf Bargeman is een echt familiebedrijf. In 2009 zijn de zonen André en Hans toegetreden tot de directie waar zij inmiddels de dagelijkse leiding over het bedrijf hebben overgenomen. Hiermee is al weer de vierde generatie Bargeman werkzaam in het familiebedrijf (Vader Gerrit is op de achtergrond nog steeds betrokken!).

Met een enthousiast team van ervaren timmerlieden en metselaars zorgen we ervoor dat elke klus het gewenste eindresultaat bereikt.

Kwaliteitsborg Bargeman Vorden

Als aannemersbedrijf zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland, de bouwvereniging in Nederland die opdrachtgevers zekerheid biedt dat u met een betrouwbaar kwaliteitsbedrijf in zee gaat.

BouwGarant aannemer

Daarnaast zijn wij BouwGarant-aannemer, wat u als opdrachtgever garantie geeft op uw bouwproject. Wij voldoen aan een aantal duidelijk omschreven eisen, waardoor u zeker bent dat uw bouwopdracht vakkundig en volledig wordt uitgevoerd en begeleid.

Als BouwGarant-aannemer beschikken wij over de juiste vakdiploma’s en hebben we de noodzakelijke verzekeringen afgesloten. Mocht er toch iets misgaan, dan hanteren wij een vaste procedure voor de behandeling van klachten. Wanneer wij er toch niet uit kunnen komen, kunt u een beroep doen op de BouwGarant Servicedesk.

Bovendien bieden wij u nog een extra zekerheid door de mogelijkheid aan te bieden de Verbouwgarantie af te sluiten. Deze biedt u onder andere garantie op de constructie en op herstel van opleveringsgebreken.

Erkend leerbedrijf

Verder zijn wij een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij onze leerjongens vakbekwaam opleiden en kunnen bouwen aan onze nieuwe generatie vakbekwame medewerkers. Klik op de onderstaande logo’s voor meer informatie over de verschillende organisaties.

Bouwgarant 2024 - Bargeman Vorden aannemersbedrijf